Засаливаем червону рибу-дуже швидко, просто і смачно

Червону рибу дуже легко засолити самостійно в домашніх умовах. Така рибка виходить дешевше покупної, а в наш час це дуже важливо. Але крім своєї бюджетності, така риба має більш насичений і цікавий смак. Рибка готується просто і швидко.А подавати її на стіл в якості закуски або використовувати для приготування салатів.

Необхідні продукти

  • червона риба — 0,5 кг
  • сіль — 1 ст. л
  • цукор — 1 ст. л

Починаємо приготування

  • Готуємо миску для зберігання рибки.
  • Рибу промиваємо, видаляємо кісточки і обсушуємо рушником.
  • У чашці змішуємо сіль і цукор. Отриманою сумішшю обсипаємо рибку зі всіх сторін і кладемо в приготовлену посуд. Накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 1 добу. Через відведений час рибка вже буде слабосоленої і її можна їсти. Але якщо ви любите рибку середнього посолу, то залиште її в холодильнику ще на 2 діб.
  • Через відведений час зливаємо з риби зайвий сік, витираємо рушником і нарізаємо на шматочки. А потім подаємо до столу.
  • Подаємо рибку з картоплею по-святковому. Приготувати його можна в духовці за рецептом з нашого сайту.

    Засаливаем красную рыбу-очень быстро, просто и вкусно

    Приємного апетиту!