Вам потрібна в міру пікантна овочева закуска? Тоді цей рецепт для вас!
Це те, що ви так довго шукали: запечені баклажани з перцем! Ця закуска розлітається в мить: на будь-якому столі вона відразу привертає увагу! Та й готується недовго: поки овочі гріють боки в духовці, ви встигнете зробити соус. Ось і все: на цьому процес створення шедевру завершується! Залишається тільки пробувати, пригощати – і насолоджуватися смаком!
Склад продуктів
- баклажан – 1 штука,
- перець болгарський – 3 штуки,
- зелень петрушки і кінзи,
- салатна цибулина – 1 штука,
- часник – 3 зубчики,
- сіль – 1 чайна ложка,
- цукровий пісок – 1 столова ложка,
- рослинне масло – 2-3 столових ложки,
- готова аджика – 1-2 столових ложки,
- бальзамічний оцет – 1 столова ложка.
Запечені баклажани з перцем: покроковий процес приготування
В міру пікантна, м’яка, соковита, вона обов’язково вам сподобається! А гості запитають: і як її готувати? Запечені баклажани з перцем – це просто, швидко і нереально смачно. Закуска на будь-якому столі буде виглядати шедеврально – і користуватися неймовірною популярністю. Залишилося побажати вам приємного апетиту і нагадати, що рецепти на будь-який смак і гаманець завжди є на нашому сайті.
Гарного дня і гарного настрою.