Любителям японської кухні пропоную приготувати надзвичайно смачне і красиве блюдо — закусочний суші-торт.
Знадобляться традиційні для будь-яких суші продукти: норі і рис, а далі — є де розгулятися фантазії. Оригінальний закусочний торт неземної краси зробить фурор і стане справжнім шедевром будь-якого святкового застілля. А для романтичної вечері можна зробити домашній суші-торт у формі сердечка (використовуючи відповідну роз’ємну форму), прикрасивши чорною ікрою — краса невимовна.
Інгредієнти
- 200 грам рису;
- 250 мілілітрів води.
Заправка для рису
- 2 столові ложки яблучного оцту;
- 1 чайна ложка солі;
- 1 чайна ложка цукру.
Для прошарку торта
- 200 грам слабосоленої червоної риби;
- 200 грам крабових паличок;
- 2 листа Норі;
- маринований імбир;
- 1 авокадо;
- 1 свіжий огірок;
- 200 грам вершкового сиру або м’якого плавленого;
- 100 мл вершків 20% жирності;
- соєвий соус;
- оливкова олія;
- кунжут;
- червона ікра.
Закусочний суші-торт: покроковий рецепт
Подаємо закусочний суші-торт з соєвим соусом, імбиром або васабі — на ваш смак. Торт виходить дуже оригінальним і красивим (можна подивитися на фото) — це просто відмінний варіант для святкового столу. Нові ідеї для святкових закусочних страв ви завжди можете знайти на нашому сайті.
Приємного апетиту.