М’ясний рулет з макаронами і сиром: відмінний вечерю або закуска

Цей рецепт м’ясного рулету з макаронами і сиром я знайшла на каналі youtube.

Мінімум фінансових витрат, часу і сил, а в результаті — блюдо, яке гідно святкового столу. М’ясний рулет з макаронами підкорить не тільки ваших домашніх, але і гостей за столом. Отже, починаємо готувати.

Інгредієнти

  • 600 грам будь-якого м’яса;
  • 2 шматочки черствого білого хліба;
  • 1 цибулина;
  • 1 яйце;
  • 300 грам сухих макаронів;
  • 3-4 столові ложки тертого сиру;
  • сіль, перець.

М’ясний рулет з макаронами і сиром: покроковий рецепт

  • Черствий білий хліб (без кірок) спочатку замочіть в молоці, а потім відіжміть.
  • Прокрутіть на м’ясорубці м’ясо, цибулю і хліб.
  • В отриманий фарш вбийте яйце, додайте сіль і перець за смаком, добре перемішайте.
  • Фарш відбийте, накрийте і дайте настоятися протягом 30 хв.
  • В цей час відваріть і обсушіть макарони.
  • Викладіть фарш на плівку і розкачайте, щоб не було нерівностей.
  • Зверху розкладіть макарони (в один шар) і посипте їх тертим сиром.
  • Згорніть рулет за допомогою плівки і перекатите на фольгу, змащену рослинним маслом. Загорніть.
  • Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хв.
  • За 20 хв до кінця приготування відкрийте фольгу, щоб рулет підрум’янився. Для кращої скоринки його можна змастити сметаною, майонезом або посипати тертим сиром (на ваш розсуд).
  • Наш рулет з макаронами і сиром готовий. Нарізаємо і подаємо до столу. Дуже смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.

    Мясной рулет с макаронами и сыром: отличный ужин или закуска

    Приємного апетиту!