Суші бургер: знайомство для тих, хто ще ніколи в житті не куштував цю неперевершену страву

Кулінарія – це не просто приготування їжі, а вміння приготувати смачно та красиво. Кулінарія постійно розвивається, створюються дійсно шедевральні страви, які вражають несподіваними поєднаннями смаків. Однією з таких страв є суші бургер у Львові. Якщо ви завжди полюбляли бургери, але не хочете набрати зайві кілограми, то суші бургер для вас буде просто знахідка. Також і тим, кому вже наскучили суші і хочеться поласувати чимось незвичайним, неодмінно спробуйте цю новаторську страву.

Суші бургер – кулінарний експеримент

Суші бургер – це не просто нова чергова страва, а поєднання традицій Азії та Америки. Зовні це виглядає, як бургер, а коли відкусити шматочок цієї “булочки”, то відчуваєте вибухову гаму смаків. Кожен шматочок це чудова подорож у світ Азії, яка розкриває нові грані відчуттів і смаків.

Суші бургер поєднує в собі всі традиційні інгредієнти, які використовують для приготування суші та ролів. Проте значно відрізняється подача. Зокрема, пухкі булочки зі здобного тіста тут замінюють рисові булочки, які приготовані з клейкого рису. Як наповнення такого бургера можна використовувати лосось, креветку, тунець, курку та інші різноманітні інгредієнти на ваш смак. До складу суші бургера також входять вершковий сир, водорість норі, авокадо, огірок та інші овочі. Кожен бургер ідеально поєднує інгредієнти, які чудово гармонують один з одним.

Головною перевагою такої страви є те, що її можна навіть тим, хто не вживає борошняні вироби. Суші бургер має зручну форму, тому його дуже зручно тримати в руках, як звичайний бургер. І це ще одна перевага цієї страви.

Які суші бургери варто спробувати?

Кожен суші бургер, приготований з любов’ю від шеф-кухаря, вже вартий уваги. Страва дуже смачна і ситна, підходить як перекус, так і як основна страва на обід чи вечерю. А також стане особливою родзинкою на вашому святковому столі. Обов’язково спробуйте наступні суші-бургери:

  • Суші бургер Салмон складається з наступних основних інгредієнтів: високоякісний рис, лосось. Щоб підкреслити смак основних продуктів додають до страви вершковий сир, дайкон, ікру з лосося, огірок, водорості норі, гострий чилі та соус унагі. Обвалюють бургер у сухарях панко та обсмажують на олії до золотавої скоринки. Смак такого суші бургера просто божественний.
  • Суші бургер Туна також готується зі спеціального рису, тільки замість лосося кухарі кладуть тунець. Підкреслюють смак основних продуктів наступні інгредієнти: ікра корюшки, водорості норі, суші-сир, сушена цибуля, начоси, азійська спеція фурікаме та соус том ям.

Якщо ви хоча б раз спробуєте ці страви, повірте, що цей смак ви не забудете ніколи. І кожен раз будете повертатися в NOA за новою порцією.