Вареники з бринзою

Вареники с брынзой

Інгредієнти:

Бринза

200 грамів

Сир

100 грамів

Сир

100 грамів

Яйця курячі

3 штуки

Часник

1 зубчик

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Для тіста

Молоко

0,5 скл.

Вода

0,5 скл.

Борошно пшенична

3 скл.

Олія рослинна рафінована

1 ст. л.

Сіль

1 щіпка

  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Час приготування: 1 годину

Вареники з бринзою – відмінний варіант для сімейного обіду або вечері. Це смачне блюдо не тільки зігріє, а й надовго подарує відчуття ситості.

Спосіб приготування:

Борошно висипаємо в миску гіркою, робимо в середині поглиблення і виливаємо в нього підсолене молоко з водою. Замішуємо досить круте тісто. Масло додаємо в кінці замісу.

Даємо тісту відлежатися 30 хвилин і розгортаємо в пласт товщиною 2 мм Нарізаємо тісто кружальцями або квадратиками, розкладаємо начинку і защипуємо.

Варимо в підсоленій киплячій воді протягом 5 хвилин. Подаємо зі сметаною і рубаною зеленню.

Приготування начинки. Бринзу розтираємо з сиром і підмішуємо тертий сир. Вбиваємо яйця, додаємо подрібнений часник і терті сухарі. Все перемішуємо і ставимо на 20 хвилин у холодильник.

До речі, щоб вареники не розвалилися, не треба класти багато начинки.