Відразу п’ять чудових рецептів: м’ясні страви на всі випадки життя! Господиням На замітку!
Кок-о-вен – страва яке повинна вміти готувати кожна господиня! Деякі поквапляться і скажуть, що це звичайна запечена курка в духовці: однак це зовсім не так! Кок-де-вен (в оригінальному рецепті використовували м’ясо півня, в даний час можна готувати з м’яса курчати) – це традиційне французьке блюдо. Воно виходить елегантним, ніжним і ароматним.
Необхідні інгредієнти для першого рецепта:
- курка або курча – одна тушка;
- кілька скибочок бекону;
- одна головка ріпчастої цибулі;
- одна морква;
- свіжі гриби – на смак;
- вершкове масло – невеликий шматочок;
- 20 грам пшеничного борошна;
- 20 грам томатної пасти;
- 250 мл курячого бульйону;
- 300 мл червоного сухого вина;
- 30 грам чебрецю.
Як приготувати м’ясні страви: Кок-о-вен
Приємного апетиту.
Читай продовження на наступній сторінці
1 2 3 4 5 Читати далі →