Якщо ви хоча б один раз приготуєте це блюдо за нашим рецептом, не забудете його вже ніколи!
Стожки з фаршу на шинку можна подати і до повсякденного столу, і до святкового! Вони виходять соковитими, ароматними та смачними – пальчики оближеш! М’ясо чудово поєднується з овочами: вони надають фаршу ні з чим незрівняний смак! Трохи старання і трохи часу: і на столі прекрасне блюдо! Обов’язково приготуйте таку закуску: сподобається і вам, і вашим близьким, і гостям!
Склад продуктів
- будь м’ясний фарш,
- картопля – 2 штуки,
- ріпчаста цибуля – 2 штуки,
- кабачок – 1 штука,
- часник – 3 зубчики,
- твердий сир,
- сіль, перець, зелень,
- майонез – за смаком.
Стожки з фаршу на шинку: покроковий процес приготування
Стожки з фаршу на шинку викладаємо на сервірувальне блюдо, прикрашаємо зеленню, запрошуємо всіх до столу! Супер смачно, супер красиво – від такої закуски неможливо відірватися! Ніжне соковите м’ясо, ароматні овочі, сирна скоринка – пальчики оближеш. Ще більше рецептів м’ясних закусок (і не тільки) ви знайдете на нашому сайті: на будь-який смак і гаманець.
Приємного всім апетиту і гарного вечора.