Таку картоплю з’їж до останнього шматочка часниковий картопля по-селянськи

До такої картоплі навіть м’яса не потрібно, тільки овочевий салатик. І все, просто пальчики оближеш. Картопля виходить такою смачною, що навіть не передати словами. Часникова начинка надає їй неймовірний смак, а який аромат… Цю смакоту можна сміливо подавати до обіду або вечері. Або використовувати як гарнір на святковому столі. Всі залишаться під величезним враженням, ми вам обіцяємо!

Необхідні продукти

  • 5 бульб картоплі
  • 80 грам вершкового масла
  • 50 грам твердого сиру
  • 50 грам сиру «Моцарелла»
  • 2 столові ложки сметани
  • 5 зубчиків часнику
  • сіль, перець
  • зелень

Починаємо приготування

  • Картопля ретельно промиваємо і відварюємо до майже готового стану. Важливо! Не очищаємо його!
  • На підготовленому картоплі робимо надрізи, не доходячи до краю 1 див. В результаті картопля буде мати вигляд гармошки.
  • З фольги нарізаємо прямокутники. Кладемо в кожен картоплю і формуємо невелику човник. Таким чином, робимо з кожної картоплиною.
  • Підготовлений картопля перекладаємо у форму для випічки.
  • Вершкове масло розтоплюємо і додаємо в нього подрібнену зелень. Туди ж кладемо тертий твердий сир і половину тертого «Моцарели». У масу додаємо часник, пропущений через прес і сметану. Все перемішуємо.
  • Отриману суміш викладаємо на картоплю між пластинками, намагаючись не заходити через фольгу.
  • Що залишився соус додаємо сир і перемішуємо.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 15-20 хвилин. Через 10 хвилин після початку приготування, картопля дістаємо з духовки і промазуємо залишилися соусом, а потім ставимо назад в духовку і випікаємо до закінчення приготування.
  • Картопля виходить соковитий, ароматний і неймовірно смачний. Ви будете в повному захваті від цього шикарного страви. Таку картоплю можна подавати як самостійне блюдо або додати до нього салат зі шпинату (приготувати його можна за рецептом з нашого сайту). А ще в таку картоплю можна додати ковбасу або шинку, вийде не менш смачно. Загалом, експериментуйте!

    Такую картошку съешь до последнего кусочка-чесночный картофель по-деревенски

    І приємного вам апетиту!