Фаршировані гриби простий і недорогий начинкою, готуй хоч кожен день

Пропонуємо вам приготувати шикарну закуску з печериць. З дуже незвичайною і оригінальною начинкою з гречки. Такі печериці можна навіть назвати повноцінним стравою до обіду або вечері. І ваші близькі будуть в повному захваті. Грибочки виходять соковиті і дуже-дуже смачні.

Необхідні продукти

  • 800 грам печериць
  • 150 грам вареної гречки
  • 1 цибулина
  • 50 грам твердого сиру
  • 50 грам вершкового масла
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • У грибів видаляємо ніжку і вирізаємо серединку. А потім перекладаємо на тарілку.
  • Вирізані частини гриба нарізаємо дрібними шматочками. Перекладаємо їх на суху сковороду і смажимо до тих пір, поки вони не виділяти рідину, а потім вона не випаруватися. Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками.
  • В гриби додаємо рослинне масло, сіль, перець і підготовлений цибулю. Все добре перемішуємо і обсмажуємо до готовності.
  • До обсмажених грибів додаємо гречку і добре перемішуємо.
  • Промазуємо деко рослинним маслом.
  • Отриманою начинкою фаршируємо грибочки. І перекладаємо на деко.
  • Вершкове масло заморожуємо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо зверху на кожен грибочок.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо 20 хвилин.
  • Натираємо сир на дрібній тертці. І присипаємо їм злегка запечені гриби. Ставимо їх назад в духовку на 5 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також печериці фаршировані перловкою. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Фаршированные грибы простой и недорогой начинкой, готовь хоть каждый день

    Приємного апетиту!