Овочеві оладки без борошна: смачно і просто

Овочеві оладки-смачне блюдо до сніданку і не тільки. Ви можете готувати їх для перекусу на роботі або давати дітям у школу. Оладки виходять соковиті, смачні і дуже апетитні. Овочі роблять їх особливо соковитими, а нут додає ситності. Ми впевнені, ваші домочадці будуть в захваті!

Необхідні продукти

  • 600 грам цукіні
  • 1 морква
  • 200 грам нуту
  • 2 курячих яйця
  • 100 грам панірувальних сухарів
  • 1 чайна ложка меленого часнику
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Моркву очищаємо, натираємо на тертці і кладемо на рушник. Точно також чинимо з цукатами.
  • У миску кладемо консервованого нуту і розминаємо виделкою.
  • Віджимаємо моркву і цукіні від зайвого соку, а потім додаємо до квасолі. Все солимо і перчимо за смаком. Додаємо часник, яйця і панірувальні сухарі. Все ретельно перемішуємо.
  • З підготовленої маси формуємо невеликі котлетки. Перекладаємо їх на розпечену сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Готові оладки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також фаршировані баклажани, приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Овощные оладьи без муки: вкусно и просто

    Приємного апетиту!