Неймовірно смачний мус із запеченої моркви

Морквяний мус-смачна і дуже корисна страва. Виходить він красивим і неймовірно апетитною, а головне така страва багата вітаміном «А». Мус просто готується і подавати його можна навіть до святкового столу.

Необхідні продукти

  • 300 грам запеченої моркви
  • 70 грам вершків
  • шматочок кореня імбиру
  • сіль, перець
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 помідор

Починаємо приготування

  • У сковороду наливаємо олію і кладемо подрібнений імбир.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо його до ароматної олії. Туди ж кладемо нарізану моркву. Усе ретельно обсмажуємо до однорідної маси.
  • В овочеву суміш додаємо вершки, сіль, перець і все ще трохи тушкуємо. Потім отриману масу збиваємо блендером до однорідного стану.
  • Отриману суміш перелити в миску, додаємо нарізаний помідор і прикрашаємо запеченої морквою. І подаємо до столу.
  • Спробуйте також журавлинний мус. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Невероятно вкусный мусс из запеченной моркови

    Приємного апетиту!