Фаршировані баклажани-не страва, а казка

Пропонуємо вам приготувати смачні фаршировані баклажани. така страва обов’язково стане популярним у вашій родині. Готувати його можна до повсякденного і навіть святкового столу. Блюдо просте у приготуванні, але неймовірно смачне.

Необхідні продукти

  • 2 баклажана
  • 3 помідора
  • 200 грам твердого сиру
  • 100 грам тертого сиру
  • 200 грам томатів
  • 50 грам панірувальних сухарів
  • рослинна олія
  • сіль, перець за смаком
  • зелень
  • 3 зубчики часнику

Починаємо приготування

  • Беремо баклажани, нарізаємо на дольки, а підстава залишаємо цілим. Помідори нарізаємо тонкими кружальцями, сир нарізаємо часточками.
  • В томат додаємо рослинне масло і перемішуємо, а потім виливаємо в підготовлену форму.
  • Зверху викладаємо баклажани, солимо його за смаком. У кожен кишеньку кладемо зубчик помідори і дві скибочки сиру. Зверху присипаємо подрібненим часником і поливаємо рослинним маслом.
  • Заготівлю накриваємо фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 190 градусів. Випікаємо протягом 45-50 хвилин.
  • У тертий сир додаємо панірувальні сухарі, сіль і перець. Все перемішуємо.
  • Дістаємо з духовки баклажани, знімаємо фольгу і присипаємо сирною сумішшю. Ставимо їх назад в духовку і випікаємо протягом 7 хвилин.
  • Готові баклажани перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також кольорову капусту з сиром в горщиках. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Фаршированные баклажаны-не блюдо, а сказкаПриємного апетиту!