Пісні голубці-смачно і просто

Пісні голубці припадуть до смаку навіть самим завзятим м’ясоїдам. Виходять вони неймовірно смачні і дуже апетитні. В якості начинки ми будемо використовувати рис і гриби. Голубці вийдуть соковиті і поживні.

Необхідні продукти

  • сушені гриби — 50 гр
  • рис — 200 гр
  • сіль, перець
  • капустяне листя — 500 гр
  • пшеничне борошно — 50 гр
  • вода — 100 мл
  • томатна паста — 50 гр

Починаємо приготування

  • Гриби кладемо в чашку і замочуємо на 1-2 години. Потім відкидаємо на друшляк і нарізаємо соломкою. Підготовлені гриби обсмажуємо на розпеченій сковороді до золотистого кольору.
  • Рис відварюємо в підсоленій воді, відкидаємо на друшляк і охолодити.
  • У мисці змішуємо рис з грибами, додаємо сіль і перець за смаком.
  • Капустяне листя опускаємо в окріп і відварюємо 1-2 хвилини, потім зрізаємо жорстку основу.
  • У підготовлені листочки кладемо начинку і загортаємо в конвертики.
  • У глибоку сковороду кладемо невеликий шматочок вершкового масла, розтоплюємо і всипаємо борошно пшеничне. Обсмажуємо її, постійно помішуючи, до рум’яного стану. Потім додаємо до неї воду і томатну пасту. Все добре перемішуємо і доводимо до кипіння.
  • В отриманий соус кладемо голубці, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 30-40 хвилин (до готовності капусти). Готові голубці перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також пісний салат «Три сезони», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Постные голубцы-вкусно и просто

    Приємного апетиту!