Картопля, смажена з грибами-смачне і ситне блюдо. Його можна готувати не лише в піст, але і в якості гарніру до святкового столу. Картопля виходить ситним і ароматним, вашим близьким він обов’язково сподобається. Готується картопля просто, а гриби можна використовувати будь-які.
Якщо у вас лісові гриби, то їх необхідно попередньо відварити в злегка підсоленій воді, а потім обсмажують. З такими грибами страва буде більш ароматним!
Необхідні продукти
- картопля — 1 кг
- гриби — 600 гр
- цибуля — 2 шт
- рослинна олія
- сіль і перець за смаком
Починаємо приготування
До такої страви можна подати салат із зеленої цибулі. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!