Суп-бульйон з пекінською капустою і куркою

Суп виходить яскравим, соковитим і дуже апетитним. Він досить легкий, але в той же час ситний. Пекінська капуста надає йому особливий смак, який відмінно доповнює зелений горошок.

Необхідні продукти

  • 200 грам курячої грудки
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 3 картоплини
  • 1 качан пекінської капусти
  • 1,5 літра бульйону
  • 30 грам зеленого горошку

Починаємо приготування

  • Курячу грудку краще взяти копчену. Якщо такий грудки у вас немає, то замініть її на бекон. філе нарізаємо великими кубиками.
  • Цибулю і часник очищаємо, а потім ретельно подрібнюємо.
  • Беремо глибоку каструлю і кладемо в неї грудку. Обсмажуємо 1-2 хвилини, додаємо цибулю з часником, все перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини.
  • Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо в каструлю. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 6-7 хвилин.
  • Пекінську капусту нарізаємо тонкими смужками.
  • В обсмажені овочі додаємо бульйон, доводимо до кипіння і варимо до готовності картоплі. Потім всипаємо пекінську капусту і зелений горошок. Все перемішуємо, проварюємо ще 2 хвилини і знімаємо з вогню. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також польський квасолевий суп з копченостями. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Суп-бульон с пекинской капустой и курицей

    Приємного апетиту!