Страва німецької кухні: хлібні кнедлі

Кнедлі є, як в австрійській, так і в боварской кухні. Тільки готуються трохи по різному і відрізняються розмірами. Блюдо досить складне в приготуванні, але воно того варто. Залежно від того, до чого ви плануєте їх подавати, можна змінювати їх наповнення.

Необхідні продукти

  • багет — 350 гр
  • курячі яйця — 2 шт
  • молоко — 250 мл
  • цибуля — 1 шт
  • петрушка
  • вершкове масло — 20 гр
  • сіль, перець
  • мускатний горіх — щіпка

Починаємо приготування

  • Хліб нарізаємо кубиками і кладемо в миску. Заливаємо його молоком і залишаємо на 15 хвилин.
  • Лук очищаємо і нарізаємо кубиками, подрібнюємо петрушку. У сковороду кладемо вершкове масло розтоплюємо і викладаємо цибулю. Обсмажуємо його до м’якого стану, знімаємо сковороду з вогню і додаємо зелень. Добре перемішуємо.
  • У розмоклий хліб додаємо підготовлений цибулю, сіль і перець за смаком, а також щіпку мускатного горіха.
  • Яйця трохи у мисці збиваємо і додаємо до хліба. Все ретельно перемішуємо. Отримана маса повинна легко збиратися в кулю. Якщо цього не відбувається, додаємо в неї панірувальні сухарі.
  • З отриманої маси формуємо кульки.
  • У каструлю наливаємо воду (4 л.), добре солимо і доводимо до кипіння. Потім опускаємо в неї хлібні кульки і варимо їх протягом 8-10 хвилин, періодично помішуючи.
  • Готові кнедлі дістаємо з води і подаємо до бостонського соусу з квасолі. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
  • Блюдо немецкой кухни: хлебные кнедли

    Приємного апетиту!