Печериці по-корейськи швидкого приготування

Печериці по-корейськи швидкого приготування завжди будуть чудовою закускою на святковому столі.

А якщо раптом захотілося побалувати себе такою смакотою, навіть просто на вечерю приготувати. А знаєте чому печериці по-корейськи швидкого приготування дуже популярне блюдо? Його можна готувати в будь-який час року, адже печериці доступні для нас в магазинах все час. Так що пробуємо!

Інгредієнти

  • печериці — 1 кілограм;
  • морква — 1 штука;
  • цибуля — 2 штуки;
  • часник — 3 штуки;
  • перець болгарський — 1 штука;
  • рослинна олія — 100 грам;
  • оцтова есенція — 1 чайна ложка;
  • сіль, цукор і перець за смаком.

Печериці по-корейськи швидкого приготування: покроковий рецепт

  • Печериці порізати і відварити у воді: з моменту закипання протягом 5-7 хвилин.
  • Потім печериці викладіть в друшляк і промийте холодною водою.
  • Моркву очистіть і наріжте півкільцями, цибуля теж наріжте півкільцями. Трохи обсмажте цибулю з морквою на олії, думаю, хвилин 8-10 буде достатньо.
  • Перець поріжте смужками.
  • Змішайте печериці з підготовленими овочами. Додайте рослинне масло, оцет, сіль, цукор, часник, видавлений через землянку, все перемішайте і приберіть в холодильник на 4-6 годин.
  • Подавайте печериці по-корейськи, посипавши їх січеною зеленню або кунжутом. Це дивно смачне і насичене блюдо.

    Шампиньоны по-корейски быстрого приготовления
    Приємного апетиту.