Печериці по-корейськи швидкого приготування завжди будуть чудовою закускою на святковому столі.
А якщо раптом захотілося побалувати себе такою смакотою, навіть просто на вечерю приготувати. А знаєте чому печериці по-корейськи швидкого приготування дуже популярне блюдо? Його можна готувати в будь-який час року, адже печериці доступні для нас в магазинах все час. Так що пробуємо!
Інгредієнти
- печериці — 1 кілограм;
- морква — 1 штука;
- цибуля — 2 штуки;
- часник — 3 штуки;
- перець болгарський — 1 штука;
- рослинна олія — 100 грам;
- оцтова есенція — 1 чайна ложка;
- сіль, цукор і перець за смаком.
Печериці по-корейськи швидкого приготування: покроковий рецепт
Подавайте печериці по-корейськи, посипавши їх січеною зеленню або кунжутом. Це дивно смачне і насичене блюдо.
Приємного апетиту.