І білокачанна, і будь-яка інша капуста – дуже корисний овоч: ми готуємо її різними способами і з різними рецептами, завжди виходить смачно!
Пропонуємо вам сьогодні новий варіант знайомого всім страви: смажена капуста з чорносливом. Виходить неймовірно смачно: ніжна, соковита капуста з незрівнянним ароматом і легкою ноткою копченості! В міру пікантне, в міру гостре і дуже апетитне блюдо на швидку руку. Таку капусту можна подати як закуску, і як гарнір, і в пироги прекрасно підійде: це вже на ваш смак і вибір!
Необхідні інгредієнти
- білокачанна капуста – 800 грам,
- морква – 1 штука,
- ріпчаста цибуля – 2 штуки,
- кетчуп шашличний – 5 столових ложок,
- чорнослив – 40 грам,
- сіль – за смаком,
- рослинне масло – для смаження,
- солодкий перець – 1/2 штуки.
Смажена капуста з чорносливом: покроковий процес приготування
Смажена капуста з чорносливом виходить дуже цікавою на смак. В міру гострий, із солодким і легким присмаком чорносливу – готуйтеся до того, що будуть просити добавку! До такої капусти можна приготувати і відбивну, наприклад… Приготовлена таким чином капуста стане чудовим гарніром або начинки для пирогів і пиріжків: вам сподобається. Інші цікаві рецепти класичних страв дивіться на нашому сайті: і готуйте з задоволенням.
Приємного апетиту!