Капустяно-морквяні котлети — це щось чудове! Дуже ніжні, смачні, коли спробуєш, то відразу не зрозумієш, з чого вони.
Я вперше приготувала ці котлети під час посту (вони абсолютно без яєць і тваринних продуктів), і вони настільки сподобалися моїй родині, що стали частим стравою у нас на столі. Ось зовсім недавно спробувала приготувати їх з овочами — я була в шоці! Настільки смачно, що мову можна проковтнути! Тому сьогодні хочу поділитися своїм захопленням і розповісти, як приготувати пісні (веганські) котлети з моркви і капусти. Повірте, це дуже просто, достатньо швидко і зовсім не дорого!
Інгредієнти
- очищена морква — 500 грам;
- цибуля — 150 грам;
- білокачанна капуста — 500 грам;
- манка — 100 грам;
- цукор — 5 г (1 чайна ложка без верху);
- рафінована рослинна олія — 20 мілілітрів;
- холодна вода — 100 мл;
- сіль, перець — за смаком;
- панірувальні сухарі — 100-125 грамів;
- рафінована рослинна олія для обсмажування.
Чудові капустяно-морквяні котлети: покроковий рецепт
Пісні капустяно-морквяні котлети вийшли просто чудовими: дуже ніжні, м’які всередині, із золотистою, злегка хрусткою скоринкою. Вони дуже смачні з будь-яких овочів. Але якщо ви приготуєте ці котлети з молодої капусти, соковитої моркви — у вас вийде справжня бомба! Вони виходять ще ніжніше, з приємним солодкуватим присмаком і чудовим ароматом. Готуйте разом з нами легко, швидко, смачно і корисно! А покрокові рецепти розкриють всі нюанси приготування!
Приємного апетиту!