Смачний пиріг з яскравими шматочками

Пиріг з гарбузом — красива і дуже смачна випічка. Він стане прекрасним доповненням до вашого повсякденного столу. Він ідеально підійде для сімейного чаювання. Пиріг виходить яскравий, гарний, ароматний і дуже апетитний. Ви будете від нього в захваті. До того ж він легко і швидко готується.

Необхідні продукти

  • 500 грам гарбуза
  • 50 грам цукру
  • 250 грам пшеничного борошна
  • 200 грам кефіру
  • 2 курячих яйця
  • 100 грам цукру
  • 50 грам вершкового масла
  • 10 грам розпушувача
  • сіль
  • ваніль

Починаємо приготування

  • Гарбуз очищаємо від насіння і шкірки, а потім нарізаємо кубиками.
  • Підготовлену гарбуз перекладаємо на розпечену сковороду і трохи обсмажуємо. А потім всипаємо цукор і ще трохи обсмажуємо до карамельного стану. Готову гарбуз остуджуємо.
  • Змішуємо борошно, розпушувач і сіль. А потім просіваємо в миску.
  • В іншу чашку вбиваємо яйця, додаємо цукор і ваніль. Все збиваємо міксером до білого стану.
  • В отриману масу вливаємо кефір і розтоплене вершкове масло. Ще трохи збиваємо і в два прийоми додаємо пшеничне масу. Після кожного додавання сухої маси, все перемішуємо міксером.
  • Форму застеляємо пергаментним папером і промазуємо вершковим маслом. Розподіляємо по ній тісто, чергуючи його з остиглої гарбузом.
  • Підготовлену форму трохи потрусим і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 35-40 хвилин.
  • Готовий пиріг повністю охолоджуємо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також гарбузове булочки. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Вкуснейший пирог с яркими кусочками

    Приємного апетиту!