Смачний ганаш для цукерок з кокосовою стружкою

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного ганаша для домашніх цукерок.

Підійде він і для білого і чорного шоколаду. Таку начинку оцінять усі ласуни. Складається вона з вершків, білого шоколаду і кокосової стружки. За бажанням можна додати ще горішки, наприклад. Головне, використовувати хорошої якості шоколад. Для посилення кокосового смаку додамо трохи ароматизатора.

Потрібні інгредієнти

  • 60 гр білого шоколаду
  • 50 гр вершків 33%
  • 15 гр сиропу глюкози
  • 15 гр кокосової олії
  • 3 столові ложки кокосової стружки
  • 5 крапель ароматизатора «Кокос»

Починаємо процес

  • В першу чергу в сотейник відправляємо вершки, сироп глюкози. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. При цьому потрібно постійно помішувати. Доводимо до однорідності.
  • Білий шоколад ламаємо на маленькі шматочки і кладемо в окрему ємність. Тепер вливаємо підготовлену суміш і перемішуємо.
  • Додаємо кокосову олію і знову перемішуємо до однорідності.
  • Після чого насипаємо кокосову стружку і додаємо кілька крапель ароматизатора. Перемішуємо все і трохи охолоджуємо. В результаті він повинен залишатися тягучим, але вже не гарячим.
  • Потім наповнюємо готовим ганашем цукерки.
  • Вам може сподобатися малиновий ганаш для десертів, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Вкуснейший ганаш для конфет с кокосовой стружкой

    Приємного апетиту!