Очманілий ганаш для цукерок з бейлизом

Представляємо вашій увазі ще один рецепт дуже смачної начинки для цукерок.

Його можна використовувати і для прошарку тортів або інших десертів. Виходить ганаш не твердим і добре тримає форму. Якщо ви хочете більш рідку начинку, то додайте більше вершків. Зберігати його можна в морозилці. Після чого розтоплювати на водяній бані і використовувати за бажанням. Ганаш ароматний і дуже смачний. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 100 гр білого шоколаду
  • 108 гр вершків 33%
  • 25 гр сиропу глюкози
  • 45 мл лікер Бейліз
  • 250 гр цукрового піску

Починаємо процес

  • В першу чергу в окрему ємність відправляємо цукровий пісок, сироп глюкози і вершки. Добре все перемішуємо до повного розчинення цукру.
  • Тепер ставимо на вогонь і уварюємо до легкого бежевого кольору. В результаті ми отримаємо вершкову карамель. При цьому потрібно постійно помішувати суміш.
  • Ламаємо на шматочки шоколад і заливаємо його гарячою карамеллю. Добре все перемішуємо до однорідності.
  • Потім вливаємо сюди Бейліз і перемішуємо. Залишаємо остигати до кімнатної температури. Після чого можна наповнювати їй цукерки.
  • Зберігаємо таку смакоту в морозилці.
  • Вам може сподобатися смачний ганаш для цукерок з кокосовою стружкою, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденный ганаш для конфет с бейлизом

    Приємного апетиту!