Представляємо вашій увазі ще один рецепт дуже смачної начинки для цукерок.
Його можна використовувати і для прошарку тортів або інших десертів. Виходить ганаш не твердим і добре тримає форму. Якщо ви хочете більш рідку начинку, то додайте більше вершків. Зберігати його можна в морозилці. Після чого розтоплювати на водяній бані і використовувати за бажанням. Ганаш ароматний і дуже смачний. Рекомендую всім спробувати.
Потрібні інгредієнти
- 100 гр білого шоколаду
- 108 гр вершків 33%
- 25 гр сиропу глюкози
- 45 мл лікер Бейліз
- 250 гр цукрового піску
Починаємо процес
Вам може сподобатися смачний ганаш для цукерок з кокосовою стружкою, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!