Такий штрудель зовсім не поступається за своїми смаковими якостями, класичного. Навіть ми вважаємо, що він краще. Адже такий штрудель виходить ніжним, довше зберігається і на наступний день виходить смачнішим.
У тесті ми використовуємо олію, але за бажанням його можна замінити вершковим. Сметану можна брати будь-яку. І, що важливо! Тісто довго не вимішуємо, інакше воно буде жорстким.
Необхідні продукти
Для тіста
- 250 грам пшеничного борошна
- 50 грам вершкового масла
- 50 грам рослинної олії
- 2 курячих яйця
- 30 грам сметани
- 1 столова ложка цукру
- 1 чайна ложка розпушувача
- сіль, ванілін за смаком
Для начинки
- 1 кілограм яблук
- 20 грам вершкового масла
- цукор
- 50 грам родзинок
- 50 г волоських горіхів
- цедра одного лимона
- кориця
- 1 чайна ложка крохмалю
Починаємо приготування
Спробуйте також у ледачий штрудель лаваші. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!