Інгредієнти:
- Борошно пшенична
695 грамів
- Вишня
600 грамів
- Яйця курячі
1,5 штука
- Молоко
245 мілілітрів
- Цукор
30 грамів
- Сіль
12 грамів
- Кількість порцій: 6
- Час приготування: 40 хвилин
- Час приготування: 35 хвилин
Російська співачка поділилася оригінальним рецептом смачних вареників, які можна готувати в будь-який час року і з будь-якою начинкою.
Для цих вареників в якості начинки можна використовувати сир, повидло, картоплю з цибулею і грибами, вишню.
Спосіб приготування:
Борошно просіяти через сито і поступово додати молоко, нагріте до 30-40 градусів. Ввести в тісто яйце, сіль і цукор. Замішувати поки вона не придбає однорідну консистенцію. Скачати його в клубок, накрити харчовою плівкою і дати постояти при кімнатній температурі на 30-40 хвилин.
Стіл присипати борошном. Розрізати тісто на чотири частини, розкачати і за допомогою склянки вирізати з нього кружечки. Покласти в центр кожного гуртка чайну ложку начинки, без гірки, краї тіста заліпити.
Прибрати вареники в морозилку на півгодини. Секрет цього прийому в тому, що заморозиться тісто, але не начинка, вареники будуть тонути і добре проварятся.
Кинути вареники в підсолену киплячу воду і готувати 5-7 хвилин після спливання.