Смачні вареники від Надії Бабкіної

Вкусные вареники от Надежды Бабкиной

Інгредієнти:

Борошно пшенична

695 грамів

Вишня

600 грамів

Яйця курячі

1,5 штука

Молоко

245 мілілітрів

Цукор

30 грамів

Сіль

12 грамів

  • Кількість порцій: 6
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Час приготування: 35 хвилин

Російська співачка поділилася оригінальним рецептом смачних вареників, які можна готувати в будь-який час року і з будь-якою начинкою.

Для цих вареників в якості начинки можна використовувати сир, повидло, картоплю з цибулею і грибами, вишню.

Спосіб приготування:

Борошно просіяти через сито і поступово додати молоко, нагріте до 30-40 градусів. Ввести в тісто яйце, сіль і цукор. Замішувати поки вона не придбає однорідну консистенцію. Скачати його в клубок, накрити харчовою плівкою і дати постояти при кімнатній температурі на 30-40 хвилин.

Стіл присипати борошном. Розрізати тісто на чотири частини, розкачати і за допомогою склянки вирізати з нього кружечки. Покласти в центр кожного гуртка чайну ложку начинки, без гірки, краї тіста заліпити.

Прибрати вареники в морозилку на півгодини. Секрет цього прийому в тому, що заморозиться тісто, але не начинка, вареники будуть тонути і добре проварятся.

Кинути вареники в підсолену киплячу воду і готувати 5-7 хвилин після спливання.