Інгредієнти:
- Сир напівжирний (Простоквашинский)
400 грамів
- Борошно пшенична
4 ст. л.
- Цукор
1 ст. л.
- Яйця курячі
1 штука
- Масло вершкове
30 грамів
- Сіль (за смаком)
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 4 хвилини
Розминаємо сир виделкою до однорідної консистенції. Додаємо яйце і заздалегідь розм’якшене масло. Потім додаємо цукор і борошно. Ретельно перемішуємо.
Присипаємо робочу поверхню тонким шаром борошна, з отриманої маси розкачуємо “ковбаски”. Нарізаємо їх потім на “подушечки” і опускаємо в киплячу підсолену воду. Варимо на середньому вогні 4-5 хвилин (коли вареники спливли їх можна подавати до столу).