Ліниві вареники

Ленивые вареники

Інгредієнти:

Сир напівжирний (Простоквашинский)

400 грамів

Борошно пшенична

4 ст. л.

Цукор

1 ст. л.

Яйця курячі

1 штука

Масло вершкове

30 грамів

Сіль (за смаком)
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 4 хвилини

Розминаємо сир виделкою до однорідної консистенції. Додаємо яйце і заздалегідь розм’якшене масло. Потім додаємо цукор і борошно. Ретельно перемішуємо.
Присипаємо робочу поверхню тонким шаром борошна, з отриманої маси розкачуємо “ковбаски”. Нарізаємо їх потім на “подушечки” і опускаємо в киплячу підсолену воду. Варимо на середньому вогні 4-5 хвилин (коли вареники спливли їх можна подавати до столу).