Це блюдо називається «Мульгикапсад» і є гордістю естонської кухні. Готують його із свинини, квашеної капусти і перлової крупи. Спочатку замість м’яса використовували або сало шпик. Але з часом рецепт трохи видозмінився і вийшов набагато смачніше. Страва чудово підійде до обіду або вечері. І готувати ми його будемо в мультиварці. Але також можна використовувати і казанок (каструлю з товстим дном і стінками).
Необхідні продукти
- 500 грам квашеної капусти
- 600 грам свинини
- 120 грам перлової крупи
- 1 цибулина
- 2 столові ложки рослинної олії
- 3 лаврових аркуша
- 1 чайна ложка кмину
- 1 чайна ложка цукру
- сіль, перець
- гострий перець за смаком
Починаємо приготування
Спробуйте також печеня по-домашньому. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!