Шикарний соковитий салат «Хрустишка»

Цей салатик виходить легким і хрустким. Його можна поставити на святковий стіл або просто подати до вечері. Соковитість салату додає редька свіжа і мариновані огірочки. А відварна яловичина надає ситності. Салат складається з невеликої кількості інгредієнтів, просто готується і виходить казково смачним.

Заправляти салат найкраще домашнім майонезом, приготованим за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • відварна яловичина – 200 гр
  • редька – 3 шт
  • курячі яйця – шт
  • мариновані огірки – 6 шт
  • цибуля – 2 шт
  • крохмаль – 1 ст. л
  • майонез – 2 ст. л
  • сметана – 2 ст. л
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Яловичину відварюємо до готовності. Потім охолоджуємо і нарізаємо соломкою.
  • Редьку очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкою соломкою. Перекладаємо її в миску, солимо і заливаємо холодною водою. У такому вигляді залишаємо на 15 хвилин. Потім віджимаємо від води.
  • Курячі яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо крупною соломкою.
  • Мариновані огірки нарізаємо тонкою соломкою.
  • Очищаємо цибулю та нарізаємо тонкими кільцями. Присипаємо його крохмалем, перемішуємо і смажимо на розжареній сковороді до хрусткого стану.
  • Всі підготовлені продукти перекладаємо в миску, додаємо сіль і перець за смаком.
  • Сметану і майонез змішуємо, а потім додаємо в салат. В се ретельно перемішуємо.
  • Салат викладаємо на блюдо, зверху присипаємо хрустким луком і подаємо до столу.
  • Шикарный сочный салат «Хрустишка»Приємного апетиту!