Салат «Принц» з яловичиною: інгредієнтів мало, і всі доступні

Від такого салатику просто не відірватися! Виходить дуже смачним, по-чоловічому ситним.

Салат «Принц» з яловичиною – явний конкурент салату «Олів’є». Замість яловичини можна взяти курку: закуска тоді виходить трохи ніжніше на смак. Часник надає салату легку пікантність. Всі інгредієнти у цій закусці відмінно поєднуються і доповнюють один одного. М’ясо, мариновані огірки, яйця – простий, але при цьому цікавий смаковий мікс. Завдяки волоським горіхам страва виходить святковим, красивим і ароматним.

Необхідні інгредієнти

  • яловичина (м’якоть) – 500 грам,
  • огірки мариновані – 2-3 штуки (200 грам),
  • часник – 2-3 зубчики,
  • курячі яйця – 4 штуки,
  • волоські горіхи – 100 грам,
  • майонез – за смаком.

Діаметр кільця (в якому будемо формувати салат) – 16 сантиметрів.

Як приготувати салат «Принц» з яловичиною

  • Зварену заздалегідь і охолоджену яловичину нарізаємо соломкою.
  • Рада. Якщо вирішите зробити салат з куркою, обсмажте філе на сковороді: і через 6 хвилин отримаєте відмінний результат.
  • Курячі яйця також заздалегідь відварюємо, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
  • Мариновані огірки нарізаємо кубиками того ж розміру, що і яйця.
  • Рада. Для салату краще всього взяти ті мариновані огірки, які своїми руками закривали на зиму: в магазинних дуже багато оцту. Якщо ви не робите заготовки, то замаринуйте огірочки з вечора: швидкий спосіб приготування дуже смачної закуски є на нашому сайті.
  • Часник подрібнюємо і змішуємо з маринованими огірками, перемішуємо.
  • У блендері подрібнюємо волоські горіхи, але не дрібно. Волоські горіхи попередньо краще обсмажити на сухій сковороді протягом 10 хвилин (або підсушити в духовці).
  • Збираємо салат. Кільце (у мене діаметром 16 см) ставимо на блюдо. Викладаємо в нього, першим шаром, половину м’яса, промазуємо майонезом.
  • Викладаємо половину огірків з часником, промазуємо майонезом.
  • Викладаємо половину яєць, промазуємо майонезом: і повторюємо всі верстви знову.
  • М’ясо, майонез, огірки, майонез, яйця, майонез. На верх насипаємо волоські горіхи. Даємо салату просочитися в холодильнику 2 години і обережно знімаємо кільце. Салат готовий!
  • Салат «Принц» з яловичиною виходить смачним і ситним: нічого зайвого! Інгредієнти класно поєднуються між собою і створюють свій смаковий ансамбль! У моїй сім’ї від такого салатику в захваті не тільки чоловіки: навіть діти наминали за обидві щоки. нарізаю його шматочками, як торт – і подаю на стіл. Салат не тільки шикарно виглядає, але на смак просто незрівнянний. Беріть рецепт на замітку: попереду багато свят – він вам знадобиться ще не один раз. Інші святкові рецепти дивіться на нашому сайті: ми приготували для вас багато цікавого.

    Салат «Принц» с говядиной: ингредиентов мало, и все доступные

    Приємного всім апетиту і гарного настрою.