Шикарна закуска для святкового столу-салат столичний в виноградом і апельсином

Хочемо поділитися з вами рецептом дуже незвичайного салату «Столичний». І готувати ми його будемо з виноградом і апельсином. Таке блюдо виглядає дуже святково і чудово підійде до вашого новорічного столу (і не тільки). Салат просто готується і сподобається всім, хто його спробує.

Необхідні продукти

  • 200 грам відварного м’яса (курки, яловичини)
  • 200 грам відварного картоплі
  • 3 курячих яйця
  • 2 солоних огірка
  • 1 апельсин
  • 150 грам пекінської капусти
  • 100 грамів консервованого горошку
  • 100 грам винограду
  • Майонез

Починаємо приготування

  • Відварені круто яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо соломкою, а потім перекладаємо в миску. Одне яйце відкладаємо для прикраси.
  • Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими брусочками. Додаємо його до яєць.
  • Відварне м’ясо очищаємо від кісток і нарізаємо тонкими шматочками, додаємо до решти продуктів.
  • Солоний огірок також нарізаємо брусочками і кладемо в миску.
  • Виноград розрізами на 2 половинки і кладемо в миску, трохи залишаємо для прикраси.
  • Апельсин очистити від шкірки, кісточок і плівки. Частина апельсина прибираємо в тарілку для прикраси. А залишився апельсин нарізаємо і прибираємо в миску.
  • Білу частину пекінської капусти нарізаємо соломкою і додаємо до решти продуктів. А зелену-залишаємо для прикраси салату.
  • Салат солимо і перчимо до смаку, додаємо майонез (краще домашній, приготовлений за рецептом з нашого сайту) і добре перемішуємо.
  • На блюдо викладаємо відстрочені зелене листя пекінської капусти, зверху викладаємо салат і прикрашаємо зеленим горошком, відкладеним апельсином, виноградом і курячими яйцями.
  • Салат добре охолоджуємо і подаємо до столу.
  • Шикарная закуска для праздничного стола-столичный салат в виноградом и апельсином

    Приємного апетиту!