Салат на свято «Ніжність» він відразу вас підкорить

Цей салатик підкорить вас своїм смаком з першого шматочка. Він просто ідеально підходить до святкового столу, адже виглядає неймовірно красиво. Салат готується з печінкою тріски і ананасами, ми впевнені, що ви ніколи не пробували нічого подібного. Виходить він ніжним і неймовірно смачним.

Необхідні продукти

  • 250 грам печінки тріски
  • 5 курячих яєць
  • 150 г тертого сиру
  • 150 грам консервованої кукурудзи
  • половина цибулини
  • 3 невеликі моркви
  • 250 грамів консервованого ананаса
  • майонез
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Моркву очищаємо і натираємо на тертці. Лук очищаємо і нарізаємо дрібним кубиком.
  • У сковороду наливаємо олію і кладемо моркву. Обсмажуємо її 1-2 хвилини, а потім додаємо цибулю. Все перемішуємо, солимо і смажимо ще 2-3 хвилини. Готову моркву перекладаємо на тарілку.
  • Яйця відварюємо круто, очищаємо і відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на крупній тертці, а жовтки-на дрібній.
  • Ананаси нарізаємо дрібними шматочками. Перекладаємо його на сито і залишаємо, щоб позбутися від зайвого соку.
  • На блюдо ставимо кільце для салату.
  • На дно викладаємо підготовлений білок, розрівнюємо його і промазуємо майонезом.
  • Зверху на нього викладаємо смажену моркву.
  • З печінки тріски видаляємо рідину і викладаємо зверху на шар з моркви. Добре розрівнюємо її.
  • Потім викладаємо шар з жовтків, розрівнюємо і промазуємо майонезом. Зверху викладаємо консервовану кукурудзу, на неї викладаємо ананаси і промазуємо майонезом.
  • Останнім шаром викладаємо тертий сир і прибираємо його в холодильник на 6-8 годин.
  • Через відведений час салат дістаємо з холодильника, прикрашаємо й подаємо до столу.
  • Салат виходить ніжний і соковитий. Печінка тріски, ананаси і кукурудза створюють таке неймовірно смачне поєднання, що салат стане вашим улюбленим з першого шматочка. Обов’язково приготуйте для своєї сім’ї.

    А ще в салаті можна використовувати домашній майонез, приготовлений за рецептом з нашого сайту.

    Салат на праздник «Нежность» он сразу вас покорит

    Приємного апетиту!