Рисові млинці з сирно-карамельною начинкою

Рисовые блины с творожно-карамельной начинкой

Інгредієнти:

Борошно (рисова)

1 скл.

Борошно пшеничне (вищий гатунок)

0,5 скл.

Масло вершкове

100 грамів

Олія оливкова

50 мілілітрів

Цукор

50 грамів

Сода

1 ч. л.

Розпушувач

1 ч. л.

Вершки

1 скл.

Яйця курячі

3 штуки

Лимон (сік і цедра)

1 штука

Сир

100 грамів

Молоко згущене (варене)

0,5 банок

Сіль

1 щіпка

Для прикраси

Цукрова пудра
  • Кількість порцій: 4

Звичайні млинці, правда, в рисовому рішення! І начинка з банального нудного сиру перетворена в повітряний карамельний десерт. Для солодкої Масляної – ідеально.

Метод:

Рисову і пшеничне борошно просіяти, змішати з содою, сіллю і розпушувачем.

Яйця збити з цукром і вершками, вбити тепле пряжене вершкове і оливкове масло.

Порціями додати борошно, збиваючи однорідне гладке тісто.

Пекти млинці на гарячій сковороді, перевертаючи силіконової лопаткою, так як рисове борошно дає повітряну рихлість.

По краях кожного гарячого млинця пройтися шматочком вершкового масла. Складати млинці в стопку і дати їм після смаження трохи відпочити.

Приготувати начинку: сир збити блендером, додати сік і цедру одного лимона, варене згущене молоко – ще раз добре збити.

На край кожного млинця викласти сирно-карамельну начинку, згорнути щільним конвертиком, перед подачею припылить цукровою пудрою.