Як приготувати борщ з фрикадельками
Борщ з фрикадельками готують на бульйоні або воді Інгредієнти: Картопля 5 штук(і) Квасоля біла 100 грамів Морква 1 штук(і) Буряк 2 штук(і)
Борщ з фрикадельками готують на бульйоні або воді Інгредієнти: Картопля 5 штук(і) Квасоля біла 100 грамів Морква 1 штук(і) Буряк 2 штук(і)
Як приготувати борщ з буряком: вчимося зберігати колір Інгредієнти: Рослинна олія 2 ст. л. Сік лимона 1 ч. л. Томатна паста 1
Інгредієнти: Стегенця курячі (домашньої курки) 2 штуки Імбир 35 грамів Цибуля зелена (перо) 2-3 стебла Сіль Для подачі Грінки Крес-салат Шніт-цибулю Кількість
Інгредієнти: Бульйон (цесарка) 200 мілілітрів Вермішель 10 грамів Морква 10 грамів Яйця перепелині 2 штуки Перепілка 25 грамів Пюре (картопляне) 40 грамів
Інгредієнти: Ковбаски (курячі для смаження) 300 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Морква 1 штука Олія рослинна рафінована 1 ст. л. Картопля 2
Інгредієнти: Телячі реберця 8 штук Цибуля ріпчаста 5 штук Ковбаски мисливські 5 штук Томатна паста 5 ст. л. Грудинка свиняча (копчена) 150
Інгредієнти: Філе куряче 500 грамів Морква 1 штука Вода 1,6 літр Цибуля ріпчаста 1 штука Локшина (домашня) 110 грамів Сіль 10 грамів
Інгредієнти: Квасоля 1 скл. Свинина 500 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Морква 1 штука Петрушка (корінь) 20 грамів Перець болгарський 1 стручок
Інгредієнти: Яловичина 500 грамів Молоко топлене 1 ст. л. Цибуля ріпчаста 1 штука Томатна паста 2 ст. л. Каштан 200 грамів Курага
Інгредієнти: Яловичина (м’якоть) 200 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Морква 1 штука Картопля 2 штуки Перець болгарський (червоний і жовтий) 1/2 штука