М’ясні супи (Page 3)

Інгредієнти: Бульйон (цесарка) 200 мілілітрів Вермішель 10 грамів Морква 10 грамів Яйця перепелині 2 штуки Перепілка 25 грамів Пюре (картопляне) 40 грамів


Інгредієнти: Ковбаски (курячі для смаження) 300 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Морква 1 штука Олія рослинна рафінована 1 ст. л. Картопля 2


Інгредієнти: Телячі реберця 8 штук Цибуля ріпчаста 5 штук Ковбаски мисливські 5 штук Томатна паста 5 ст. л. Грудинка свиняча (копчена) 150


Інгредієнти: Квасоля 1 скл. Свинина 500 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Морква 1 штука Петрушка (корінь) 20 грамів Перець болгарський 1 стручок