Рецепт найніжнішого гуляшу. Начебто все просто, але як же смачно виходить

Представляємо вам рецепт дуже смачного угорського гуляшу. Він просто готується, але виходить таким смачним, що пальчики оближеш. Гуляш відмінно підійде до обіду або вечері. І чудово впишеться у ваше повсякденне меню.

Необхідні продукти

  • 600 грам м’яса
  • 1 велика цибулина
  • 2 лаврових аркуша
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • сіль, перець, приправа
  • 500 мілілітрів води

Для соусу

  • 30 грам пшеничного борошна
  • 70 мілілітрів води

Починаємо приготування

  • У суху сковороду насипати пшеничне борошно і обсмажуємо до коричневого кольору, постійно помішуючи.
  • Готову борошно пересипаємо в миску і додаємо воду, добре перемішуємо.
  • У сковороді розігріваємо рослинне масло.
  • М’ясо промиваємо, сушимо і нарізаємо шматочками. Кладемо його в сковороду і обсмажуємо на середньому вогні до легкої скоринки.
  • Лук очищаємо і нарізаємо кубиками. Додаємо його до м’яса, перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини.
  • У м’ясо додаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо її 2 хвилини. Потім вливаємо воду , додаємо сіль, перець, приправи і лавровий лист. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 1 години.
  • Через відведений час м’ясо додаємо соус, перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин на повільному вогні.
  • Через відведений час гуляш готовий. Можна подавати до столу. Для гарніру можна приготувати пюре з цвітної капусти. Рецепт є на нашому сайті.

    Рецепт нежнейшего гуляша. Вроде все просто, но как же вкусно получается

    Приємного апетиту!