Просте страву до вечері: картопля з ковбасками і капустою в духовці

Блюдо дуже просто і чудово впишеться у ваше повсякденне меню. Готується воно практично без вашої участі, у духовці.Так і продукти в ньому використовуються найпростіші. так що якщо ви не знаєте, чим нагодувати сьогодні свою сім’ю, то наш рецепт стане для вас «паличкою-виручалочкою». Страва обов’язково сподобається всім, хто його спробує. І стане досить популярним у вашій родині.

Необхідні продукти

  • 600 грам капусти
  • 350 грам картоплі
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • сіль, перець
  • кмин
  • 400 грам копчених ковбасок

Починаємо приготування

  • Розігріваємо духовку до 190 градусів.
  • Капусту нарізаємо невеликими квадратиками і перекладаємо в миску.
  • Очищену картоплю нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до капусти.
  • Цибулю чистимо від луски і нарізаємо півкільцями. Додаємо його до решти продуктів.
  • Очищений часник подрібнюємо і кладемо в миску до інших овочів. Туди ж додаємо сіль і перець за смаком, кладемо кмин, вливаємо олію і додаємо томатну пасту. Все ретельно перемішуємо.
  • Беремо пакет для запікання і кладемо в нього підготовлену овочеву масу.
  • Копчену ковбаску ріжемо невеликими шматочками.Додаємо її до овочів в пакет. Добре закриваємо його і перекладаємо у форму для випічки.
  • Запіканку ставимо в духовку і випікаємо протягом 40 хвилин.
  • Готову страву перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також ніжну грудинку в яблуках. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Простое блюдо к ужину: картофель с колбасками и капустой в духовке

    Приємного апетиту!