Сьогодні ми хочемо поділитися з вами традиційним блюдом грецької кухні. Свого часу ідея приготування цієї страви була запозичена у італійців і трохи змінена. Подавати «Пастицио» прийнято в гарячому вигляді в якості основного блюда. І обов’язково з додаванням соусу «Бешамель».
Для цієї страви вам знадобиться фарш, він може бути з будь-якого м’яса-на ваш розсуд.
Необхідні продукти
- макарони — 500 гр
- курячі яйця — 2 шт
- твердий сир — 250 гр
Для прошарку з фаршу
- м’ясний фарш — 500 гр
- томатний соус — 200 гр
- сухе вино — 100 мл
- цибуля — 1 шт
- італійські трави — 0,5 ч. л
- сіль, перець
Для соусу
- молоко — 1 л
- вершкове масло — 70 г
- борошно — 70 гр
- мускатний горіх
- сіль, перець
Починаємо приготування
Спробуйте також приготувати картоплю з ковбасками і капустою в духовці. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!