Пиріг з картопляного пюре з капустою і грибами

Такий пиріг можна приготувати із залишків картопляного пюре. І повірте, він приведе в захоплення кожного. Пиріг простий приготуванні, дуже смачний і апетитний. Пиріг прекрасно підійде до обіду або вечері. Ну а начинку можна змінити і зробити її м’ясну. Тут все залежить від ваших уподобань. Але перший раз ми б рекомендували приготувати його точно за рецептом.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм картоплі
  • 100 — 120 грам пшеничного борошна
  • 1 куряче яйце
  • 100 грам вершкового масла
  • 350 грам тушкованої капусти з грибами
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Картоплю очищаємо і кладемо в каструлю. Солимо і відварюємо до готовності. потім зливаємо воду, додаємо вершкове масло і розминаємо його в пюре.
  • Картопляне пюре охолоджуємо, додаємо куряче яйце і всипаємо борошно. Все перемішуємо.
  • Форму для випічки промазуємо вершковим маслом і викладаємо в неї картопляне десто. Формуємо дно і борти.
  • Кладемо на картопляне тісто начинку і розрівнюємо. Приготувати смачну капусту з грибами можна за рецептом з нашого сайту.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30-35 хвилин, а потім трохи охолоджуємо, виймаємо з форми їм подаємо до столу.
  • Пирог из картофельного пюре с капустой и грибамиПриємного апетиту!