Яблучний пиріг з медом і горіхами: неймовірна смакота

Пиріг виходить ніжним з яскравим насиченим смаком меду і горіхів. Яблука надають йому соковитість і роблять більш ніжним. Пиріг прекрасно підійде до обіду або вечері. Або для домашніх посиденьок з друзями. Готується пиріг швидко і просто.

Необхідні продукти

  • 25 грам пшеничного борошна
  • 150 грам вершкового масла
  • 3 курячих яйця
  • 100 грам цукру
  • 100 грам меду
  • 50 грам горіхів
  • 350 грам яблук
  • лимонна цедра
  • 10 грам розпушувача
  • сіль

Для присипки

  • кориця — 0,5 ч. л
  • цукор — 0,5 ч. л

Починаємо приготування

  • Кладемо В чашку розм’якшене вершкове масло, додаємо до нього цукор і перемішуємо все міксером. Потім вводимо по одному курячі яйця, після кожного додавання масу перемішуємо.
  • Потім в масу вливаємо мед, лимонну цедру (за смаком), щіпку солі і знову перемішуємо. Потім додаємо подрібнені горіхи і ще раз перемішуємо.
  • В отриману масу просіваємо борошно пшеничне і додаємо розпушувач, знову перемішуємо.
  • Беремо форму для випічки і застеляємо пергаментним папером, а потім виливаємо в неї тісто.
  • Яблука очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими часточками. Викладаємо їх зверху на тісто, злегка втоплюючи.
  • Змішуємо корицю і цукор. Отриманою сумішшю присипаємо пиріг.
  • Отриману заготівлю ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 50 хвилин. А потім дістаємо, даємо трохи охолонути і подаємо до столу.
  • Спробуйте також насипний яблучний пиріг. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Яблочный пирог с медом и орехами: невероятная вкуснятина

    Приємного апетиту!