Сьогодні пропоную порадувати домочадців ароматною випічкою!
З цим рецептом ми, так сказати, переплюнемо італійців! Не вірите? Тоді терміново беремося за приготування: піца «Кільце» з листкового тіста! Пропоную приготувати піцу в незвичному форматі — у вигляді вінка (або кільця). Технологія не передбачає якихось особливих труднощів, зате результат, у підсумку, справляє незабутнє враження. Піца відразу виходить порційній (6 шматочків): відламує, пробуємо – і насолоджуємося неповторним смаком.
Необхідні інгредієнти
- листкове дріжджове тісто – 400 грам,
- томатний соус – 150 мілілітрів,
- орегано – 1 столова ложка,
- цукор – 1 столова ложка,
- сіль – за смаком,
- чорний перець (мелений) – за смаком,
- твердий сир – 200 грам,
- салямі – 200 грам,
- шинка – 100 грам,
- бекон – 100 грам,
- соус барбекю – 2 столових ложки,
- оливкова олія – 2 столові ложки.
Піца «Кільце» з листкового тіста: покроковий рецепт приготування
Інгредієнти ви можете коригувати під себе, звичайно ж. За великим рахунком, можна пускати в діло всі відомі комбінації продуктів для піци. Головне – процес! Піца «Кільце» з листкового тіста – це смачний перекус, зроблений на швидку руку. Ще більше простих рецептів цікавих страв є на нашому сайті: заходьте і вибирайте.
Приємного всім апетиту.