Піца «Кільце» з листкового тіста: італійська кухня відпочиває

Сьогодні пропоную порадувати домочадців ароматною випічкою!

З цим рецептом ми, так сказати, переплюнемо італійців! Не вірите? Тоді терміново беремося за приготування: піца «Кільце» з листкового тіста! Пропоную приготувати піцу в незвичному форматі — у вигляді вінка (або кільця). Технологія не передбачає якихось особливих труднощів, зате результат, у підсумку, справляє незабутнє враження. Піца відразу виходить порційній (6 шматочків): відламує, пробуємо – і насолоджуємося неповторним смаком.

Необхідні інгредієнти

  • листкове дріжджове тісто – 400 грам,
  • томатний соус – 150 мілілітрів,
  • орегано – 1 столова ложка,
  • цукор – 1 столова ложка,
  • сіль – за смаком,
  • чорний перець (мелений) – за смаком,
  • твердий сир – 200 грам,
  • салямі – 200 грам,
  • шинка – 100 грам,
  • бекон – 100 грам,
  • соус барбекю – 2 столових ложки,
  • оливкова олія – 2 столові ложки.

Піца «Кільце» з листкового тіста: покроковий рецепт приготування

  • На розігріту сковороду з рослинним маслом, кладемо нарізану кубиками цибулю і обсмажуємо його до рум’яного кольору.
  • Додаємо томатний соус, перемішуємо. Спробуйте зробити з томатним соусом, зробленим по одному з наших рецептів: буде ще смачніше.
  • Відправляємо в сковороду орегано, сіль, цукор, чорний перець. Перемішуємо.
  • На деко, застелене пергаментом, викладаємо коло листкового тіста.
  • Рада. Як зробити швидке листкове тісто в домашніх умовах, дивіться за посиланням.
  • На тесті, починаючи від центру, робимо шість надрізів: приблизно до половини кола.
  • На кожен сегмент викладаємо цибулю з томатом: смугою, до надрізів.
  • Цю смугу посипаємо тертим сиром.
  • Трикутники надрізів з’єднуємо з краєм кола тіста, защипуємо: як би загортаємо соус із сиром. Виходить кільце. Якщо щось незрозуміло, можете подивитися відео по темі (під статтею).
  • Місця з’єднання тесту загорнути смужками бекону. Бекон промазуємо соусом барбекю.
  • Між беконом викладаємо по два кружальця салямі і смужки шинки.
  • Випікаємо при температурі 200 градусів, приблизно 15 хвилин.
  • Інгредієнти ви можете коригувати під себе, звичайно ж. За великим рахунком, можна пускати в діло всі відомі комбінації продуктів для піци. Головне – процес! Піца «Кільце» з листкового тіста – це смачний перекус, зроблений на швидку руку. Ще більше простих рецептів цікавих страв є на нашому сайті: заходьте і вибирайте.

    Пицца «Кольцо» из слоеного теста: итальянская кухня отдыхает

    Приємного всім апетиту.