Після будь-якого свята (а після новорічних канікул в особливості), зазвичай залишаються якісь продукти в холодильнику! Так, всього потроху!
Я використовую ці залишки, як начинку на міні-піци. Не обов’язково брати саме ті продукти, які вказані в рецепті. Можливо, у вас залишилися гриби або який-небудь смачний салатик: все піде в хід! І головне для піци: щоб обов’язково був сир – а багато-багато сиру ще краще! До речі, випічка невеликого розміру, зроблена за цим рецептом, виходить соковитою, ніжною і ароматною – навіть смачніше (на мій погляд), ніж традиційний варіант піци.
Необхідні інгредієнти
Тісто
- вода – 300 мл,
- пшеничне борошно – 500-650 грам,
- рослинне масло – 2-3 столових ложки,
- сіль – щіпка,
- цукровий пісок – щіпка,
- дріжджі сухі – 12 грам (маленький пакетик).
Для начинки
- кетчуп + майонез – 2 столові ложки.
- гірчиця – 1 чайна ложка,
- перець мелений – за смаком,
- італійські трави – 1 чайна ложка,
- твердий сир – 200 грам,
- шинку і бекон – 200 грам,
- кукурудза консервована – 100 грам,
- огірки – 50 грам,
- болгарський перець – 1 штука.
Як приготувати міні-піци: з того, що є в холодильнику
Міні-піци, звичайно, краще подавати з пилу, з жару! Вони виходять набагато соковитіше, ніж традиційний варіант! Не забудьте посипати їх перед подачею на стіл свіжою зеленню! Подобаються прості рецепти? Не знаєте, що робити із залишками продуктів в холодильнику? Обов’язково скористайтеся порадами з нашого сайту.
Приємного апетиту!