Печена картопля: ще один варіант класичного блюда

Іноді в мене бувають часи, коли не хочеться нікуди виходити, а годувати сім’ю треба.

Тому в один прекрасний день, коли в холодильнику не було майже нічого, крім картоплі, я вигадала чудовий рецепт печеної картоплі, який ви зможете легко повторити.

Інгредієнти

  • картопля — 9 штук;
  • часник — 4 зубчики;
  • кріп — 40 грам;
  • вершкове масло — 50 грам;
  • соняшникова олія — 40 мілілітрів;
  • сіль, спеції — за смаком.

Печена картопля: покроковий рецепт

  • Картоплю вимити, посередині ножем зробити хрестик (як на фото) і зварити до напівготовності.
  • Вийняти картоплю і остудити.
  • Кожну картоплину намастити олією і покласти на застелений пергаментом деко.
  • Запекти в духовій шафі при 180 градусів, хвилин 25.
  • Тим часом часник пропустити через прес для часнику і змішати його з м’яким вершковим маслом, кинути в суміш подрібнений укропчик.
  • Картоплю вийняти з духовки і в середину кожної покласти часниковою суміші.
  • На фото, яке я додаю до рецептом, прекрасно видно, що картопля, запечена в духовці, виходить рум’яним, апетитним і красивим. Рекомендую і вам приготувати це просте, бюджетне, а головне — дуже смачне блюдо, яке буде всім до смаку!

    Печеный картофель: еще один вариант классического блюда
    Приємного апетиту.