Обалденние канапе «Оселедчик під буряковим мусом»

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яку ви з легкістю зможете подати до святкового столу.

Виглядає вона дуже ефектно і має чудові смакові якості. Такі канапешки всі їдять з величезним задоволенням. Приготувати так легко, що впорається навіть починаюча господиня. Хочете чимось цікавим урізноманітнити своє меню? Тоді обов’язково скористайтеся цим рецептом. Цікаво, оригінально, ситно і мега смачно. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 200 гр слабосоленої оселедця
  • 180 гр відвареного буряка
  • 70 гр відвареної моркви
  • 140 гр вершкового кисломолочного сиру
  • 50 гр червоної цибулі
  • 9 шматочків чорного хліба
  • сіль за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу попередньо відварюємо буряк і моркву. Після чого охолодити овочі і очищаємо. Потім нарізаємо невеликими шматочками.
  • Тепер перекладаємо в чашу блендера і додаємо вершковий сир. Солимо за смаком і пюрируем все до однорідності. Після чого перекладаємо підготовлений мус в кондитерський мішок.
  • Відрізаємо скоринки у скибочок хліба. Укладаємо м’якоть у формочки для кексів. Їх треба попередньо змастити олією. Кожен скибочку хліба треба добре притиснути до дна, щоб вони згодом випікання не підіймалися.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 160 градусів, на 5-7 хвилин.
  • Оселедець нарізаємо маленькими кубиками і відправляємо в окрему ємність.
  • Дрібно нарізаємо червоний лук і перекладаємо до риби. Добре перемішуємо.
  • Перед подачею наповнюємо хлібні кошики оселедцем з цибулею і покриваємо шапочкою з мусу бурякового. Потім можна відразу подавати до столу.
  • Вам може сподобатися незвичайний закусочний торт з крекерів, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденные канапе «Селедочка под свекольным муссом»

    Приємного апетиту!