Чимичанги-мексиканські пиріжки за 15 хвилин

Чимичанги-смачне блюдо, яке чимось схоже на буріто. Такі пиріжки теж виходять гостренькі, з великою кількістю начинки і з тонким тестом. Зазвичай їх готують з фаршем і квасолею, але іноді використовують і обсмажене м’ясо яловичини, курки і т. д. Чимичанги виходять смачними, поживними і відмінно підійдуть до обіду або для перекусу.

Необхідні продукти

  • 2 відварені курячі ніжки
  • 150 грам твердого сиру
  • половинка перцю «Чилі»
  • 50 грам вершкового масла
  • лаваш
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • М’ясо розбираємо на волокна. Подрібнюємо гострий перець «Чилі».
  • У миску кладемо м’ясо і додаємо перець.
  • Сир натираємо на крупній тертці і додаємо до м’яса. Туди ж кладемо чорний перець і сіль. Все добре перемішуємо.
  • Лаваш ріжемо невеликими квадратами (9*9 див.).
  • Розтоплюємо вершкове масло і промазуємо лаваш. Зверху викладаємо начинку (на один край) і загортаємо її в лаваш, як млинець.
  • Точно також чинимо з кожним листом лаваша.
  • Отриману заготівлю кладемо на деко і змащуємо зверху вершковим маслом.
  • Ставимо їх у духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 10 хвилин. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також буріто з квасолею. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Чимичанги-мексиканские пирожки за 15 минут

    Приємного апетиту!