Новорічний «Цар» столу-смачний і яскравий салат

Салат з сьомгою та ікрою справить враження на ваших гостей. Виходить красивим, смачним і обов’язково стане прикрасою вашого святкового столу. Салат легко готується, але продукти в ньому воістину «царські». Але ж разів у році, на новорічний стіл ви точно можете собі його дозволити!

Необхідні продукти

  • 4 картоплі
  • 5 курячих яєць
  • 200 грам твердого сиру
  • 4 моркви
  • 1 цибулина
  • 170 грам майонезу
  • 100 грам малосольною сьомги
  • 50 грам червоної ікри
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Цибулю очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками і кладемо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Картоплю відварюємо до готовності, очищаємо і натираємо на тертці. Морква також відварюємо, очищаємо і натираємо на тертці.
  • Відварені круто яйця очищаємо від шкаралупи, відокремлюємо білки від жовтків і натираємо окремо на тертці.
  • Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
  • Беремо блюдо і встановлюємо на нього кільце. На дно викладаємо моркву, а зверху промазуємо майонезом. Рада. Краще використовувати домашній майонез. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
  • Зверху на моркву викладаємо цибулю, а на нього картоплю. зверху робимо сіточку з майонезу.
  • З фольги робимо смужку і загорнути його в харчову плівку. Робимо з неї кільце, трохи менше першого шару.
  • Потім навколо внутрішнього кола викладаємо жовтки. Залишився жовток залишаємо для завершального шару.
  • У внутрішнє кільце викладаємо шар з білків і промазуємо майонезом. Зверху викладаємо шар з твердого сиру, а потім промазуємо його майонезом.
  • Підготовлений салат ставимо в холодильник на кілька годин.
  • Через відведений час прибираємо кільця з салату. На верхньому кільці зверху робимо центр з жовтка. А навколо викладаємо червону ікру. Рибу нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо по зовнішньому шару. І все, салат готовий, можна подавати до столу.
  • Новогодний «Царь» стола-вкусный и яркий салат

    Приємного апетиту!