Незрівнянний м’ясний рулет «Фальшивий заєць»

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного рулету, який припаде до душі кожному.

Таку чудову закуску можна подати як в гарячому вигляді, так і в холодному. Приготувати її простіше простого, тому вам не складе особливої праці розбавити своє меню новими приголомшливими смаками. Рулет виходить дуже ароматним, ситним, ефектним, цікавим і мега апетитним. У кожної господині повинен бути цей рецептик. Зберігайте його, щоб не втратити.

Потрібні інгредієнти

  • 1 кг будь-якого фаршу
  • 200 гр вершків 20%
  • 1 чайна ложка сушеного чебрецю
  • 1 чайна ложка сушеного орегано
  • 1 чайна ложка сушеного часнику
  • 1 чайна ложка мускатного горіха
  • 1 столова ложка паприки
  • 1 столова ложка гірчиці
  • півтори чайні ложки солі
  • чорний мелений перець за смаком
  • 4 яйця

Починаємо процес

  • В першу чергу в окрему ємність поміщаємо вибраний вами фарш.
  • Додаємо сюди орегано, мускатний горіх, часник сушений, чебрець, сушену паприку і гірчицю.
  • Також відправляємо сюди сіль, чорний мелений перець і вершки.
  • Використовуючи занурювальний блендер, пюрируем все до однорідності.
  • Тепер застеляємо папером для випічки прямокутну форму для хліба.
  • Розміщуємо половину підготовленого фаршу і розрівнюємо його.
  • Потім відправляємо поверх попередньо відварені яйця.
  • Після чого накриваємо другою половиною фаршу і розрівнюємо поверхню.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, на одну годину.
  • Після закінчення потрібного дістаємо готовий рулет і залишаємо його у формі на чверть години.
  • Потім витягуємо його з форми і кладемо на дерев’яну дошку.
  • Нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.
  • Вам може сподобатися м’ясний рулет в сирному тісті, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобный мясной рулет «Фальшивый заяц»

    Приємного апетиту!