Ніжний яєчний рулет з оселедцем

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка припаде до душі кожному.

Вона дуже проста і приготувати її вам не складе особливої праці. Таке поєднання смаків подобається всім і завжди. Рулет виходить м’яким, ніжним, ситним і мега апетитним. Цю закуску можна з гідністю і подати до святкового столу. Будьте впевнені, що таке ласощі уплетается в першу чергу. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

Для тіста

  • 4 яйця
  • 40 гр вершкового масла
  • 1 їдальня ложка борошна
  • 50 гр сиру
  • 200 мл молока

Для начинки

  • 200 гр філе оселедця малосольною
  • 150 гр сметани
  • 20 гр зелені
  • чорний мелений перець за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу відправляємо в каструлю масло і ставимо на вогонь растапливаться. Потім додаємо борошно і швидко перемішуємо.
  • Після чого тонкою цівкою вливаємо сюди тепле молоко і продовжуємо процес варіння до загустіння. При цьому потрібно постійно помішувати вінчиком.
  • Потім знімаємо з вогню і залишаємо остигати.
  • Після закінчення потрібного часу додаємо сюди жовтки, сир твердий, попередньо натертий на крупній фракції терки.
  • Тепер в окремій ємності, використовуємо міксер, збиваємо білки в пишну масу. Об’єднуємо з другої масою і акуратно перемішуємо.
  • Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Після чого викладаємо сюди підготовлене тісто і розрівнюємо.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на 15 хвилин.
  • Тепер беремося за приготування начинки. Для цього маленькими кубиками нарізаємо оселедець. Зелень добре вимиваємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо. Об’єднуємо з рибою.
  • Додаємо сюди сметану і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо готовий корж і разом з папером кладемо його на рушник. У такому вигляді залишаємо остигати.
  • Після чого папір знімаємо, розкладаємо начинку і звертаємо швидко рулетом. Обертаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник мінімум на 3 години.
  • Після закінчення потрібного часу рулет готовий. Прибираємо плівку, нарізаємо його порційними шматочками і подаємо до столу.
  • Вам може сподобатися незрівнянний м’ясний рулет в тесті, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Нежный яичный рулет с сельдью

    Приємного апетиту!