Незрівнянні курячі ковбаски з сиром і зеленню

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитною домашньої ковбаски, яка підкорить кожного члена вашої родини.

Такою смакотою ви зможете розбавити своє як повсякденне меню, так і святкове. Ковбаски виходять не жирними, поживними, дуже ароматними і мега апетитними. Приготувати їх зовсім не складно, тож впорається будь-яка господиня. Подати їх можна з улюбленим соусом, свіжими або печеними овочами. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

  • 1 кг курячого філе
  • 200 гр твердого сиру
  • 4 зубчики часнику
  • 20 гр солі
  • 50 мл води
  • 2 ріпчастої цибулі
  • 150 гр кропу
  • 30 гр вершкового масла
  • чорний мелений перець за смаком
  • 250 гр кишок

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з вершковим маслом обсмажуватися до м’якості.
  • Пропускаємо через м’ясорубку куряче філе. Потім такий же процес проробляємо з цибулею. Об’єднуємо між собою підготовлені інгредієнти.
  • Нарізаємо маленькими кубиками твердий сир і відправляємо його до фаршу.
  • Додаємо дрібно нарізаний свіжий кріп і продавлений через прес часник. Солимо і перчимо за смаком. Вливаємо трохи води і добре все перемішуємо.
  • Фаршируємо кишки підготовленим фаршем і звертаємо ковбаски равликом.
  • Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Після чого розміщуємо заготовки і проколюємо їх в декількох місцях зубочисткою або голкою. Це ми робимо для того, щоб ковбаски в процесі приготування не лопнули.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на 40 – 50 хвилин. За цей час їх треба кілька разів перевернути.
  • Ще Вам можуть сподобатися домашні картопляні ковбаски з грибами, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобные куриные колбаски с сыром и зеленью

    Приємного апетиту!