Незрівнянний листковий чізкейк

Представляємо вашій увазі рецепт дуже цікавого чізкейку, який припаде до душі кожному.

Всі звикли до солодким чізкейків. А чому б не зробити його солоним і не подати в якості закуски. Таким блюдом ви з легкістю разбавите своє святкове меню і порадуєте оточення новими неймовірними смаками. В Італії це блюдо досить популярно. Воно обов’язково стане родзинкою вашої будь-якого столу. Такий чізкейк дуже апетитний. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 130 гр печива
  • 300 гр сиру Рікотта
  • 200 сиру Філадельфія
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 150 гр рукколу
  • 4 помідори черрі
  • 50 гр вершкового масла
  • бальзамічним оцту за смаком
  • пармезан за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу в чашу блендера відправляємо печиво подрібнюємо його в крихту. Після чого додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо все.
  • Беремо роз’ємну форму застеляємо її пергаментним папером. Потім розміщуємо пісочну основу і утрамбовуємо її.
  • Тепер в окрему ємність відправляємо рікотту і Філадельфію. Використовуючи міксер, збиваємо до однорідності.
  • Після чого вливаємо олію, солимо і перчимо за смаком. Продовжуємо процес збивання ще 5-10 хвилин на мінімальній швидкості.
  • Потім викладаємо поверх основи і розрівнюємо. Відправляємо в холодильник на три години.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо чізкейк. Тепер прикрашаємо помідорками, попередньо нарізані на половинки. Також додаємо рукколу і пластівці пармезану.
  • Потім треба збризнути бальзамічним оцтом і можна подавати до столу.
  • Вам може сподобатися ніжний закусочний торт з лаваша, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобный слоеный чизкейк

    Приємного апетиту!