Відмінний рулет з лаваша з печінкою тріски і крабовими паличками

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка припаде до душі кожному.

Цей рулет з’їдається швидше, ніж готується. Існує безліч різних варіантів такої закуски. Ми пропонуємо вам зробити з печінкою тріски і крабовими паличками. Таке поєднання дуже вдале і, повірте, припаде до душі всім. Подати цю смакоту можна і до святкового столу, і в якості перекусу до повсякденного. Всі оцінять її по достоїнству. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

  • 2 аркуша вірменського лаваша
  • 115 гр печінки тріски
  • 120 гр крабових паличок
  • 20 гр петрушки
  • 160 гр плавленого сиру
  • 2 яйця
  • сіль і чорний мелений перець

Починаємо процес

  • В першу чергу попередньо відварюємо до готовності яйця. Після чого охолодити їх і очищаємо.
  • Потім дрібно нарізаємо крабові палички.
  • В окрему ємність відправляємо печінка тріски і розминаємо її.
  • Після чого, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції яйця і відправляємо їх до печінки тріски.
  • Солимо і перчимо за смаком. Добре все перемішуємо.
  • Тепер додаємо половину плавленого сиру і знову перемішуємо.
  • Після чого розкладаємо на робочій поверхні лист лаваша і змащуємо його плавленим сиром, що залишився.
  • Дрібно нарізаємо петрушку і половину порції рівномірно посипаємо зверху.
  • Тепер розміщуємо другий лист лавашу і змащуємо підготовленою масою з печінки тріски.
  • Потім розміщуємо крабові палички, залишаючи з одного краю 15 див.
  • Посипаємо петрушкою, яка залишилася, і звертаємо в рулет .
  • Після чого загорнути в харчову плівку і кладемо в холодильник на 60 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо рулет і нарізаємо порційними шматочками.
  • Вам може сподобатися рулет з лаваша з сирною начинкою, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Отменный рулет из лаваша с печенью трески и крабовыми палочками

    Приємного апетиту!