Незрівнянна скумбрія з рисом

Представляємо вашій увазі рецепт обалденной запеченої скумбрії, яка сподобається абсолютно всім.

Цей безпрограшний варіант буде доречний на будь-якому столі. Скумбрія виходить ароматна, ситна і така смачна, що завжди хочеться добавки. Блюдо виходить повноцінним, тому вам не буде потрібно додатковий гарнір. Спробувавши таку смакоту, ви відкрийте для себе смакові якості риби зовсім з іншого боку. Незважаючи на те, що блюдо просте, ця скумбрія дуже вишукана. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 2 скумбрії
  • 100 гр рису
  • Часник 1
  • 100 гр ягід
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 2 столові ложки діжонської гірчиці
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу промиваємо рис відварюємо до готовності в підсоленій воді.
  • Попередньо розморожуємо ягоди і обсушуємо їх.
  • Часник розбираємо на зубчики, але при цьому очищати їх не треба.
  • Потрошимо скумбрію і промиваємо під проточною водою. Потім обсушуємо паперовим рушником і натираємо сіллю з меленим чорним перцем.
  • Після чого робимо поперечні надрізи зверху.
  • Рис поєднуємо з розм’якшеним вершковим маслом. Також додаємо ягоди і зубчики часнику.
  • Перемішуємо все і отриманою сумішшю фаршируємо рибу.
  • Беремо деко і застеляємо її пергаментним папером. Потім розміщуємо підготовлену скумбрію.
  • У поперечні надрізи відправляємо трохи вершкового масла.
  • Змащуємо рибу гірчицею і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на 20 – 25 хвилин.
  • Вам може сподобатися незрівнянна скумбрія з яблуком, рецепт якої ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобная скумбрия с рисом

    Приємного апетиту!